Kledingreparatie Enschede


Brouwerijplein 33a
7523 MA Enschede
Tel: 053 – 574 86 22
enschede@madlin.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag
van 10.00 uur tot 17.00 uur.
maandag gesloten!

Kledingreparatie en Stomerij Enschede

Kledingreparatie Madlin is sinds juli 2005 gevestigd aan de Beukweg 66 te Hengelo. Het echtpaar Aziz en Madlin zijn eigenaar van de kledingreparatie met een stomerij-service en zij verrichten hun werkzaamheden met veel plezier. Dit is te merken aan de manier waarop zij hun klanten benaderen. Er heerst een informele sfeer, waar iedereen onder het genot van een kop koffie een gezellig praatje kan houden.

Het echtpaar heeft in januari 2010 een tweede filiaal geopend aan de Enterstraat 13b in Rijssen.

Tevens heeft de zoon van het echtpaar, Efrim in januari 2013 de derde filiaal geopend aan de Grotestraat 20 in Tubbergen.

In 2021 hebben we onze filiaal in Rijssen gesloten om in de maand mei te verhuizen naar het mooie Roombeek in Enschede aan de Brouwerijplein 33a.

Door de goede bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en toegankelijkheid is iedereen in staat bij Kledingreparatie Madlin te komen, zowel Hengelo, Rijssen als in Tubbergen. Dit geldt ook voor minder validen en ouderen.

Klanten, zowel consumenten als bedrijven/retailers kunnen hier terecht voor alle reparatie, verstelwerk en het stomen van kleding.

“Wij merken dat veel consumenten en bedrijven/retailers hun kledingreparaties, verstelwerk en het stomen van kleding aan ons toevertrouwen. Door dit vertrouwen hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Onze klanten komen uit de hele regio en hier zijn wij erg trots op.

Wij deinzen niet voor grote veranderingen. Dit komt door onze jarenlange ervaring in de textiel- en confectiebranche. Wij leveren puur kwaliteit. Hierdoor krijgen wij van alles binnen en dat maakt het werk uitdagend en leuk”.

Jaar ervaring

Kledingstukken gerepareerd per jaar

Stukken gereinigd in onze stomerij per jaar